Paimaias Kosmos on valmis sinu ellu tulema
top of page

Paimaias Kosmos on valmis sinu ellu tulema



Kosmos on aktiivne, julge ja uudishimulik kassike. Ta on justkui väike sabarakk – tuleb alati vaatama, kui Sa teise tuppa lähed ning tahab teada, mida Sa seal teed. Talle meeldib igale poole ronida ja tema üks lemmikutest kohtadest pikutamiseks on aknalaua peal – nii põnev ju vaadata, kuidas linnukesed õues lendavad ja mida need inimesed seal teevad.


Ta on väga pai-maias ning hõõrub vahel ennast nii intensiivselt ja kärmelt Sinu jalgade ümber ja sinu jalgade vastu, et sa ei julge ennast liigutada, sest kardad talle peale astuda. Ja see kõik on selleks, et sa ometigi Teda paitaksid või sügaksid! Ja kui Sa seda teed, siis läheb nurrumootor kõvasti tööle. Eriti kui Sa talle veel maiustusi ka annad!


Kosmosele väga meeldib teiste kassidega mängida ning talle on omane mängukaaslast ka kergelt näksata, mistõttu sobiks ta peresse, kus on sarnase mänguviisiga kiisu. Muidugi sobib ta ka peresse, kus ei ole kassi – siis tuleb lihtsalt arvestada, et Kosmosele väga meeldib mängida ning ta oleks nii õnnelik, kui Sina seda temaga teeksid.


Kosmos on 2-aastane, isane, kastreeritud, vaktsineeritud, omab kiipi ja passi. Vaata lähemalt SIIT


Kõik loomade abistamiseks saadav raha saadakse eranditult vaid annetustest ja oksjonite ning heategevuslike müügi gruppidest. Annetusi saab teha:


Vaata veel võimalusi, kuidas meid aidata:

Aita meil aidata!










7 views
bottom of page