Väga õnnetul kombel kaduma läinud kassi otsitakse juba 2 nädalat
top of page

Väga õnnetul kombel kaduma läinud kassi otsitakse juba 2 nädalat



Lemmiku poole pöördus vabatahtlik loomapäästja Olga, kes palub abi 24. augustil Tallinnas Mustakivi veterinaarkliiniku ees parklas oma kandepuurist jooksu pannud kass Lüdwigi leidmisel.


«Lüdwig on umbes poolteist aastat vana, ta on sõbralik ja usaldas inimesi, kes teda toitsid, kuid tõenäoliselt on ta ettevaatlik inimestega, keda ta ei tunne. Lüdvig on keskmise suurusega kass, graatsiline, uhke, kehaehituselt ning pea ja kõrvade kujult meenutab Vene sinist kassitõugu,» kirjutas Olga.


Lüdwigil on ilus hall kasukas, rinnal on näha vaid paar üksikut valget karva (fotol näeb ta välja priskem, kui ta tegelikult on.)


Lüdwig – selle nime pani talle inimene, kes teda söötis – on tänavakassi poeg ja elas hulkuvat eluviisi Jüri alevikus, kus teda aeg-ajalt hoolivad inimesed toitsid. Suureks kasvades tõmbas teda üha enam inimeste poole, aina sagedamini tuli ta eramajadesse ja vaatas akendesse, lasi end vahel isegi silitada neil, kes teda märkasid ja toitsid. «Lõpuks ei pidanud talle nime andnud inimese süda vastu ning ta otsustati kliinikusse viia, teha kõik vajalikud protseduurid ja leida talle tõelised omanikud. Ludwig toodi Tallinna, kuid transpordipuuri kinnituse purunemise tõttu sattus õnnetu ja segaduses kass võõras kohas tänavale,» sõnas Olga.


«Kassi aidanud inimene on juhtunust väga masendunud ja tunneb end juhtunu eest süüdi ja vastutavana, kuigi pole põgenemisintsidendiga üldsegi seotud. Ta otsib teda ise ja teeb kõik endast oleneva, et leida ja viia oma hea ettevõtmine õnneliku lõpuni,» lisas ta.

Olga palub inimestele üles pandud kuulutusi mitte maha kiskuda ning lubas need eemaldada ise, kui kass on leitud. Kõigil, kes näevad Lüdwigiga sarnast kassi, palutakse sellest teada anda telefonil 56647136, 5023703, 56627044 või info@catshelp.ee.



4 views
bottom of page