Väga liigutav! OLLIE näitas oma pehmemat poolt ja käis kodututele kiisudele laulmas
top of page

Väga liigutav! OLLIE näitas oma pehmemat poolt ja käis kodututele kiisudele laulmas



Eesti Laulul teist aastat järjest teise koha saavutanud rokkar OLLIE käis külas Cats Help MTÜ’l, keda ohustab suurte kulude tõttu enda tegevuse pausile panek. Üle Eesti on Cats Help MTÜ hoiukodudes hetkel üle 400 kodutu kassi.


OLLIE käis Cats Help’i kassitoas Nõmmel kassidega aega veetmas ja andis neile ka privaatkontserdi. „Ise lähen kindlasti veel, sest mega südantsoojendav oli nendega aega veeta,“ ütleb rokkar.


OLLIE on esimest korda nomineeritud Kroonika Meelelahutusauhindadel, kelle poolt saab hääletada aasta artisti kategoorias. Kui rokkar enda Kroonika Meelelahutusauhindade nominatsioonist kuulis, oli tema esimene reaktsioon täiesti tahtmatult aus: „Seksikas mees ei olegi?“


Paar sekundit hiljem jätkas rokkar öeldes, et on Kroonika nominatsiooni eest muidugi tänulik: „Aasta artisti kategoorias on alati tore enda nime näha. Järelikult see, mis ma teen, meeldib teile ka ja see on kõige parem „auhind“.“


Siiski pole ta maha matnud mõtet, et ühel aastal võiks ta kullatud muna saada ka mõnes teises kategoorias. „Seksikuse nimel teen siis rohkem tööd. Lähen täna õhtul kohe jõusaali muskleid pumpama, ehk saab maikuuks seksikamaks,“ lisas ta naerdes.


0 views
bottom of page