November 2022 - Kiisude statistika
top of page

November 2022 - Kiisude statistika

Toome teieni novembri kokkuvõtte.

🐾 Päästetud 79.

🐾 Koju 110.

🐾 MTÜ hingekirjas kasse kokku septembri kuu lõpuga 437, nendest 396 hoiukodudes ning 41 kassitoas, kassipoegi on meie hoole all 136. Steriliseerimise operatsiooni läbis 18 kiisut – nemad enam uusi tänavakasse juurde ei tooda.

Olulisemad tegevused:

🐾 Lääne-Harju vallast, Madise kiriku juurest, päästetud 5 kassi. Noored, kodused ja sõbralikud kassid, kes kahjuks olid hüljatud keset talve.

🐾 Tõukassi vabrikust päästetud 11 kassi.

🐾 2 lõpptiinet sõbralikku kodukassi, kelle omanikke ei leidnud ning kes kaua hulkunud ei olnud. Pojad sündisid õnneks soojas hoiukodus.

🐾 Praktiliselt nägemise kaotanud kaks üli sõbralikku triibulist kiisupoissi. Üks Põltsamaalt, teine Kohtla-Järvelt. Mõlemale kiisule tehti silma operatsioon ning nad said osaliselt nägemise tagasi.

🐾 Lääne-Virumaalt reieluu murruga Tsessu.

🐾 Kadrinast poolsurnud isane sõbralik kass Mikki.

Erilisemad kojuminejad:

🐾 Dolly – hõbekarva iludus, kes leiti kevade alguses Ida-Virumaa tänavatelt koos poegadega. Pool aastat ei tulnud kiisule mitte ühtegi kodu pakkumist, kuid enne talle naeratas talle õnn.

🐾 Lilleke – eelmisel aastal surmasüstist päästetud kartlik kodukass.

🐾 Willu – kartlik kassipoiss, kes päästeti tänavalt suve alguses. Üks armas inimene, kes meie kassituba külastas ei kohkunud selle ees, et ta pole veel paikass ja otsustas talle pakkuda päris kodu.

🐾 Virsik – kassipojana Ida-Virumaa varjupaika sattunud, hiljem meie hoole alla tulnud kartlik kassipoiss, kes ootas oma kodu üle aasta.

🐾 Laureen – kartliku Willu õeke, kellel samuti oli raske inimesi usaldada, võitis oma ilusate silmadega ühe pere südame.

🐾 Merru ja Milla kassitoast – kaks kassi, kes elasid meie kassitoas pea aastake. Mõlemad arglikud kassid, kes selletõttu kunagi silma ei paistnud, võtsid kodutee jalge alla koos.

🐾 Paul – endine kodukass, kes olude sunnil sattus aastaid tagasi teise ühingu kassituppa. Peaaegu aasta tagasi kolis ta aga ümber meie juurde. Kuigi kassipoiss oli sõbralik, ei toonud tema tavapärane must-valge kasukas talle kunagi kodupakkumist. Nüüd nurrub ta oma pererahva kaisus lõpuks.

🐾 Sabrina – imeilus kolmevärviline kass, kellel kuidagi ei vedanud. Mitu korda kodu vahetanud ja raskendas ka uue kodu leimist see, et ta on kurt. Siiski leidus keegi, kes suutis kõigest sellest mööda vaadata ja pakkuda talle kodu.

🐾 Delma – armas lehmamustriga kassike, kes elas meie kassitoas pea aasta. Delmal oli särtsakas iseloom. Kui talle midagi ei meeldinud siis võis ka pahameelt näidata. See tegi keerulisemaks talle uue kodu leidmise.

🐾 Ralph – aastake tagasi, kui paks lumi oli maas ja miinuskraadid õues, sai Ralph ühest kolooniast päästetud. Algus läks raskelt, sest kassipoisil oli raske inimesi usaldada, kuid temagi lõpuks sulas ja sai oma koju.


Erilised tänusõnad:

🐾 Pistoria Pagariäri toetab meie kassitoa vabatahtlike maitsvate saiakestega.

🐾 Meelika K, kes tellis meile kassituppa kõik uued kratsipuud, mida vajasime.

🐾 Vetfarmas OÜ, Zaba lemmikloomapood, Urr&Nurr Loomapood, Bestie Lemmikloomapood, Penner Lemmikloomapood, kassidkoerad.ee – aitäh, et saatsite meie hoolealustele toitu!

🐾 Aitäh ka kõigile, kes annetustalgutel osalesid ja meie kassituba külastasid ja kiisudele head-paremat tõid!

TÄNAME SIND, KES SA TEGID ÜLEKANDE VÕI HELISTASID ANNETUSTELEFONILE, ANNETASID HEATEGEVUSLIKELE OKSJONITELE ESEMEID VÕI TEGID SEALT OSTU – SUURIMAD TÄNUD SULLE, IMELINE INIMENE!


Märkimisväärselt suure panuse rahalise annetuse näol andsid: Tiia A, Alissa S, Adrian S, Kristjan V, Reet P, Eva V, Tran Siva OÜ, Harri K, Ljudmilla L, Katrin P, Karin M, Kristina S, Anu M, Tatiana H, Rumela OÜ, Anne-Ly S, Jana C, Kadri L, Ilona P, Zoja M, Getter M, Merili L, Raiki R, Mariin R, Inga N, Margit P, Tiia K, Rita L, Jana K, Margit P, Sirje E.

Täname väga kõiki annetajaid, kes meile toeks on! Ilma teieta ei saaks me neid imesid korda saata.

Annetada saab:

MTÜ CATS HELP

SWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

LHV: EE767700771005347958


📞 900 0020 – kõne hind 5€

📞 900 0001 – kõne hind 10€

📞 900 0021 – kõne hind 25€


Soovime meie Cats Help MTÜ vabatahtlike poolt teile kõigile ilusat jõulukuud!


92 views

Recent Posts

See All
bottom of page