Nooruke Tatoo on valmis uude koju minema
top of page

Nooruke Tatoo on valmis uude koju minema



Tatoo on umbes 8 kuu vanune aktiivne ja rõõmus kiisupoiss, kes otsib oma pesakest juba mitu kuud. Hoolimata sellest, et tema mustvalge kasukas ei ole nii silmatorkav, on tema tarkust ja uudishimu täis olevad silmad imestusest suured ning nurrumootor pakub tugevat konkurentsi ka traktoritele.


Tatoo armastab avastada maailma ja mängida kõigega, mis talle kättesaadav on. Hetkel veel pole tal aega sülekass olla, kuid kui maailm avastatud ja väsimus silmas, tuleb ta ise sooja ja pehmet süle otsima. Siis on paikäsi just see, mis nurrumootori kõvasti tööle paneb.


Tatoo on hoiukodus harjunud olema koos teiste kassidega ning ka suure koeraga, seega oleks hea, kui uues kodus oleks sõber juba ees ootamas. Aga kui pere on valmis ise Tatooga aega veetma ja mängima, pole teise looma olemasolu kohustuslik.


Tatoo on saanud ussirohu, kiibi ja vaktsiini. Ta kasutab eeskujulikult liivakasti ning sööb tublisti kõike, mida ette antakse (kasvav laps peabki sööma).


Kõik loomade abistamiseks saadav raha saadakse eranditult vaid annetustest ja oksjonite ning heategevuslike müügi gruppidest.


Annetusi saab teha:


Vaata veel võimalusi, kuidas meid aidata:


Aita meil aidata!


0 views
bottom of page