Lasnamäe kortermaja liftist leiti äralõigatud vurrudega kassipojad
top of page

Lasnamäe kortermaja liftist leiti äralõigatud vurrudega kassipojad

Facebooki-gruppi EPRS (Estonian Pet Rescue Soсiety) laeti mõne päeva eest fotod kassipoegadest, kes leiti ühest Lasnamäe kortermajast. Iseenesest poleks olukorras midagi ennenägematut, kuid mõlema kassi vurrud olid julmuri poolt ära lõigatud.

«Ümera 23 maja liftist (esimesest paraadnast) leiti kaks kuuvanust kassipoega. Kohutav julmus,» kommenteeris piltide postitaja. «Kassipoegade vurrud on ära lõigatud. Milliseid inimesi me üles kasvatame?»


Kassipojad võttis oma hoole alla MTÜ Cats Help, mille vabatahtlikud on neile praeguseks ka päriskodud leidnud. MTÜ liige Liivi Kassihhin sõnas, et vaatamata vurrude kaotusele läheb kassikestel hästi, kuid kes inetu teo korda pani, on jätkuvalt saladus. Seetõttu ootab MTÜ väga kõikvõimalikke vihjeid — kui märkasid 1. mail Ümera 23 majas või selle ümbruses kedagi koos kassipoegadega, anna sellest teada aadressil catshelpmtu@gmail.com.


Cats Help MTÜ on vabatahtlikest koosnev organisatsioon kasside ja ka teiste hüljatud koduloomade abistamiseks. Nende missioon on aidata loomad tänavalt ära hoiukodudesse, neid ravida, steriliseerida, kiipida, sotsialiseerida ning uued kodud leida. Hetkel on MTÜ hoole all 28 kassipoega ning hulk emakasse.


MTÜ saab tööd teha vaid tänu annetustele. Kui soovid toetada nende tegevust, saad seda teha pangaülekandega:

MTÜ Cats Help

EE742200221071322431


Või helistades annetustelefonile: 900 0001 (10€)



5 views
bottom of page