JÕULUKUUL KOJU | Vanainimene viidi hooldekodusse ning imearmas tiine kassike jäi küla peale nälgima
top of page

JÕULUKUUL KOJU | Vanainimene viidi hooldekodusse ning imearmas tiine kassike jäi küla peale nälgima


Möödunud aasta märtsis tuli Cats Help MTÜ-le Raplamaalt abipalve – ühe inimese kodu juurde on tulnud väga näljane emane kass, kes on ka suur nagu maakera. On alust arvata, et seal kõhus on elu ning varsti on oodata tervet hulka kassipoegi.


Kohalikud teavad ka rääkida, et külas oli üks vanainimene, kes viidi hooldekodusse. Ilmselt on see tema kass, kes nüüd peavarjuta ning näljas on.


Kiisu kolis koos kõhus olnud beebidega Cats Help MTÜ hoiukodusse ning sai juba soojas toas poegida ja seal oma pojad suureks kasvatada.


Kui pojad olid pesast välja lennanud ning päris oma koju saanud, oli Pandal aeg enda kodu otsima hakata.


Üsna pea saab sellest kaks aastat, mil Panda on kassitoas kodu oodanud. Tema imekaunis välimus ei jää kahjuks kellelegi silma, kuna ta on pelglik. Kurb küll, aga see tähendab, et kassisoovija jaoks on ta nähtamatu.


Panda eelistab kuskil pesas tukkuda ning kui inimesed kassituppa tulevad, ei sibli ta ennastunustavalt jalus, vaid vaatab toimuvat eemalt.


Pandas ei ole kübetki agressiivsust. Teda saab natuke puudutada, ta ei sisise ega löö käpaga. Ta lihtsalt eelistab rahulikult olla ning inimesest pisut eemal uue pesakoha valida. Aga on lootust, et kui Panda leiab oma inimese, lubab ta end ka mõnuga silitada. Küll ja veel olnud sedasi, et oma kodu teeb kassiga imesid.


Pandale meeldivad ka teised kassid ning nende seltskond.


Kui sooviksid Pandale pakkuda kodu, täida ära Cats Help MTÜ loomasoovija ankeet ning tule Pandale Cats Help MTÜ kassituppa Tallinnas Nõmmel külla.


Toeta teisigi MTÜ Cats Help kasse ja saada ka Pandale jõulurõõmu:

Saaja: MTÜ Cats Help Selgitus: Panda Saaja: EE742200221071322431 (Swed) EE091010220291056222 (SEB) EE767700771005347958 (LHV)


Annetustelefonid: 900 0020 (kõne hind 5€) 900 0001 (kõne hind 10€) 900 0021 (kõne hind 25€) Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!


2 views
bottom of page