Detsember 2022 - Kiisude statistika
top of page

Detsember 2022 - Kiisude statistika

Updated: Feb 25, 2023

Toome teieni detsembri kokkuvõtte.

🐾 Päästetud 53.

🐾 Koju 108.

🐾 MTÜ hingekirjas kasse kokku detsembri kuu lõpuga 450. Steriliseerimise operatsiooni läbis 13 kiisut – nemad enam uusi tänavakasse juurde ei tooda. Olulisemad tegevused:

🐾 Arukülast leitud üli sõbralik, ilmselt endine kodukass, Kally. Kliinikus selgus, et tegemist on eaka daamiga, kellel ka kilpnäärme haigus. Kahju, et ta oma kodus jäi üleliigseks ja sellise haigusega pidi tänaval kannatama.

🐾 Tõrvast leitud õnnetu kassipoiss Enzo. Imeilusa vene sinise kasukaga kassipoiss, kellele tänavaelu halastust ei andnud. Kiisul on terve posu terviseprobleeme, mille ravi kestab siiani.

🐾 Mustveest leitud kohutavas seisus kassipoiss, kelle elu me kahjuks ei suutnud päästa.

🐾 Tartust endine kodukass Axel, kes viimased aastad pidi elama tänaval. Eakas omanik, kes otsustas endale võtta noore kassi ning kahjuks lahkus siit ilmast. Peale seda hakkas Axel elama tänaval hulkuri elu.

Erilisemad kojuminejad:

🐾 Missy – mitmeid kordi kodu vahetanud ning siis taaskord tänavale sattunud, tänavalt uuesti päästetud, leidis päris oma kodu.

🐾 Printsess – üks meie kõige kauem kodu ootel olnud kiisuke leidis oma jõuluime ja läks oma päris koju.

🐾 Piiksu – haigete ja poolpimedate silmadega kiisu leidis oma pere, vaatamata sellele, et ta on pisut eriline.

🐾 Tyson kassitoast – elu näinud ja eakama poolne must kiisu sai ühe vanahärra juures oma päris kodu.

🐾 Britney – üle aasta kodu oodanud Britney jõudis meie hoole alla argliku kassipojana. Arglikkus hinge jäi alati ja see ei toonud talle ka kunagi kodupakkumisi. Lisaks ka tema ebapopulaarne must-valge kasukas. Õnneks jõuluimed juhtuvad ja Britney leidis lõpuks oma päris kodu.

🐾 Süsi kassitoast – üle aasta kassitoas elanud kass, kes väga kartis inimesi, sai oma koju.


Erilised lood ning tänusõnad:

🐾 Detsember ehk jõulukuu, paljud inimesed tegid oma töökohtades erinevaid laatasid, lisaks otsustasid üksteisele kinkide asemel kinkida raha hoopis meie kiisudele.

🐾 Tartu Pipedrive töötajad kogusid oma kontoris meie heaks lausa 490€!

🐾 Wize kontoris toimus heategevuslik jõululaat, kus koguti Cats Help kiisudele raha. Eestvedajaks armas Veronika ja kokku koguti 550€!

🐾 Tartu Ülikooli Kliinikumis toimus samuti jõululaat, kus koguti meie kiisude jaoks raha. Aitäh Helen Laas, Triinu Kurvits, Anneli Jaska, Kerli Uba, Ele Laas, Piret Laas ja Tartu Ülikooli Kliinikum. Kokku koguti lausa uhked 596€!

🐾 Tallinna Polütehnikumi noored tegid samuti koolis heategevusliku jõululoosi, kus kogu teenistus tuli meie kiisudele! Noored tulid ka ise meie kassituppa raha üle andma ja kokku koguti 200€!

🐾 Jõulude ajal käidi ka palju meie kassitoas kiisudele külakosti toomas. Kuna inimesi oli tõesti palju siis ükshaaval me neid kirja panema ei hakka, aga oleme tõesti kõigile ülimalt tänulikud, kes meid detsembri kuus külastasid. Tänu nii paljudele annetustele läksime kohe jaanuarisse vastu rahulikuma südamega, et konservi ja krõbina pärast tükk aega muret tundma ei pea.

🐾 Projekt koostöös Bosse Lemmiklooapoe, Nurreni Loomapoe ja Urr&Nurr Lemmikloomapoega sai tehtud vahvad jõulupuud meie kiisude piltidega. Iga puu peal oli meie hoolealuste pildid ja taga pisikesed jõulusoovid. See projekt oli üllatavalt edukas ja saime nii palju kingitusi meie kiisudele! Suur aitäh kõikidele loomapoodidele, kes meile sellise võimaluse andsid ja annetajatele, kes meie kiisudele asju ostsid!

🐾 Promo Cash&Carry kogus terve detsembrikuu oma poodides annetuskasti meie hoolealustele head-paremat, lisaks ilutses ka lemmiklooma osakondades meie hoolealustest pildid ja nende lood. Suur aitäh Promo, et meid sellesse projekti kaasasite!

TÄNAME SIND, KES SA TEGID ÜLEKANDE VÕI HELISTASID ANNETUSTELEFONILE, ANNETASID HEATEGEVUSLIKELE OKSJONITELE ESEMEID VÕI TEGID SEALT OSTU – SUURIMAD TÄNUD SULLE, IMELINE INIMENE!


Märkimisväärselt suure panuse rahalise annetuse näol andsid:

Julia O, Alissa S, Tuuli P, Siiri I, Nadezda K, Kaie O, Natalija T, Tanel K, United Talents OÜ, Mari O, Sten K, Ia M, Mihkel A, Renata T, Ene P, Kadri L, Ilona P, Leelo A, Tiia K, Rauno L, Liina R, Anu M, Toomas T, Anne A-H, Olga S, Svetlana A, Irina P, Tatjana I, Marina L, Vladislav D, Iraida Š, Deniss Š, Ene B´, Margus K, Ljudmilla L, Maarja J, Anželika S.

Täname väga kõiki annetajaid, kes meile toeks on! Ilma teieta ei saaks me neid imesid korda saata!

Annetada saab:

MTÜ CATS HELP

SWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

LHV: EE767700771005347958


📞 900 0020 – kõne hind 5€

📞 900 0001 – kõne hind 10€

📞 900 0021 – kõne hind 25€


Soovime meie Cats Help MTÜ vabatahtlike poolt teile kõigile ilusat uue aasta algust!


26 views

Recent Posts

See All
bottom of page