Aprill 2023 - Kiisude statistika
top of page

Aprill 2023 - Kiisude statistika

Toome teieni aprilli kokkuvõtte.

🐾 Päästetud 127.

🐾 Koju 87.

🐾MTÜ hingekirjas kasse kokku aprilli kuu lõpuga 465, nendest 50 kassitoas ja hoiukodudes 415. Steriliseerimise operatsiooni läbis 17 kiisut – nemad enam uusi tänavakasse juurde ei tooda.


Olulisemad tegevused:


🐾 Aprillis oli nii palju erilisi päästmisi, et nimekiri on pikk, keda kõiki aitasime. Saime 67 kassipoja võrra rikkamaks ning kogu päästetud kasside arv on 127. Kaks koera sai päästetud, üks koos 8 kutsikaga ning ühe surnud omaniku taks. Tegime algust Rahula talli kasside steriliseerimise projektiga. 1 omanikuga kodukass sai ravi ning 2 kodukassi päästetud, kellest omanikud loobusid. Tõrvast sai päästetud emane kass, keda taheti uputada. Kiviõlist poolsurnud emane kass ja Kohtla-Järve isane väga kehvas seisus kass.

🐾 Haapsalust leitud poolsurnud kiisu, kelle ristisime Miloks. Milo on nüüd terve ja krapsakas poiss, kes ootab oma uut kodu kassitoas.

🐾 Valgast kehvadest tingimustest päästetud 14 kassi.

🐾 Kohtla-Järve varjupaika sattunud Scottish Fold kiisu, kellel ka ulatuslikud piimanäärme kasvajad. Esimene operatsioon on kiisule tehtud ja üsna pea tuleb ka teine.

🐾 Märjamaalt teeservalt leitud halvatud kiisu, kes kahjuks vastu ei pidanud.

🐾 Koplis koridori hüljatud väga viletsa välimusega kiisu.

🐾 Kehrast leitud välja langenud pärakuga kiisu, kes kahjuks oli juba niivõrd halvas seisus, et ei pidanud vastu.

🐾Tartust päästetud ulatusliku kaela haavaga sõbralik kiisupoiss. Kiisu nüüd kosub ja paraneb kassitoas.


Olulisemad kojuminejad:


🐾Kassitoa Sipsik - keerulise iseloomuga Sipsik, kes oli üsna ettearvamatu oma käitumise poolest. Leidis oma pere, kes armastab teda sellisena nagu ta on.

🐾Ketty - mitmes hoiukodus, kassitoas, uutes kodudes olnud kiisu, kellest järjepidevalt loobuti. Leidis lõpuks oma päris kodu.

🐾 Hera - 1 aastat tagasi koju läinud arglik Hera kellest loobuti, leidis nüüd taas omale uue armastava pere.

🐾 Kassitoa Bruna - arglik kiisu, kes veel paist midagi ei arva, leidis omale siiski pere, kes on kannatalik ja annab talle aega.

🐾Kõige erilisem kojuminema - Janet - 3 aastat kodu ootel olnud arglik Janet, kelle arengud selle aja jooksul on olnud üsna kesised. Kolme aasta jooksul mitte ühtegi kodupakkumist, aga lõpuks võttis kodutee jalge alla.

🐾 Mikki - talvel Rakverest leitud kassipoiss Mikki, kes pidi kassitoas elama ja mitu korda hoiukodu vahetama.

🐾 Maarika kassitoast - taaskord väga arglik kiisu, kes sai omale pere, keda ei heiduta see, et ta vajab aega ja armastavad teda sellisena nagu ta on.

🐾Märtsikuu õuduste siiamivabrikust päästetud kiisudest läks koju aprillis 31 kassikest.


ERILISED TÄNUSÕNAD:


🐾Hill’si kampaania – „Missioon sõber igaveseks”.

🐾Briljantne Puhastus tõi meie kassituppa puhastusvahendeid.

🐾MiuMjau kraapimispuu loos.

🐾Www.topeltsidur.ee koostöö – igalt liivakasti ostult annetatakse 5-eurot meie MTÜ kiisudele.

🐾Www.torukaup24.ee koostöö – meie kiisusid varustatakse alati kvaliteetse pelletiga, lisaks saab ikka ja jätkuvalt osta meie kassitoas koha pealt pelletit, 5,50€ kott, millest 50 senti annetatakse MTÜ-le.

🐾Suur aitäh kõigile, kes meie kiisudele on toonud annetusena konserve ja krõbinaid või saatnud postiga! Olete ikka ja jätkuvalt oodatud meile külla kiisudele külakosti tooma.

🐾Erilised tänud Tallinna Majanduskooli ja Inglise Kolledži noortele, kes kogusid kiisudele tarvikuid ja raha.


TÄNAME SIND, KES SA TEGID ÜLEKANDE VÕI HELISTASID ANNETUSTELEFONILE, ANNETASID HEATEGEVUSLIKELE OKSJONITELE ESEMEID VÕI TEGID SEALT OSTU – SUURIMAD TÄNUD SULLE, IMELINE INIMENE!

Märkimisväärselt suure panuse rahalise annetuse näol andsid: Svetlana J, Piret L-R, Alissa S, Renata T, Irina K, Jelena B, Kristina S, Marianne P, Marina L, Marika L, Svetlana R, Lembi T, Kristina R, Kadri A, Heiko K, Jelena G, Ilona P, Getter M, Anne A-H, Marina V, Tatjana S, Martin V, Kärt L, Annely L, Regina S, Olga S, Jekaterina J, Ilona I, Kaie E.


Täname väga kõiki annetajaid, kes meile toeks on! Ilma teieta ei saaks me neid imesid korda saata.

Annetada saab:

MTÜ CATS HELP

SWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

LHV: EE767700771005347958


📞 900 0020 – kõne hind 5€

📞 900 0001 – kõne hind 10€

📞 900 0021 – kõne hind 25€


Soovime meie Cats Help MTÜ vabatahtlike poolt teile kõigile ilusat lehekuud!



72 views

Recent Posts

See All
bottom of page