Aprill 2022 - Kiisude statistika
top of page

Aprill 2022 - Kiisude statistika

Toome teieni aprilli kokkuvõtte.

🐾 Päästetud 83 🐾 Koju 54

🐾 MTÜ hingekirjas kasse kokku aprilli kuu lõpuga 306, nendest 269 hoiukodudes ning 37 kassitoas ning kassipoegi on meie hoole all juba 105. Steriliseerimise operatsiooni läbis 25 kiisut – nemad enam uusi tänavakasse juurde ei tooda.


Olulisemad tegevused:

🐾 Kassipoeg Loki, kes oli kellegi kodune paljundus, vajas meie abi kiirabikliinikus.

🐾 Kohtla-Järve varjupaiga ukse taha viidud 11 kassipoega, kes olid suletud kasti sisse. 7 nendest kassipojast jõudsid meieni. Kõigil poegadel on ka hulk tervisemuresid.

🐾 Tõukass Chrystal, kes toodi Mustakivi kliinikusse eutaneerimisele. Omanikud valetasid kassi eakaks ja haigeks. Tegelikult on tegu 5 aastase kassiga, kelle ainuke tervisemure on toiduallergia.

🐾 Rummult pärit väga haige ja õnnetu kass, kelle me ristisime Taaduks. Diabeetik keda tuleb 2 korda päevas süstida. Kiisu otsib praegu endale hoiukodu, kes oleks valmis teda ravima.

🐾 Paljassaare prügimäelt juhuslikult leitud 6 kassipoega. Kiisud olid ilmselt visatud prügikasti, sealt koos prügiautoga prügimäele, kus nad õnneks ka leiti.

🐾 Katkine kass Sauelt, kes pikalt olnud kliinikus ravil. Kiisul opereeriti ulatuslik kasvaja kõrvast ära.

🐾 Kuu lõpus tegime kassitoas avatud uste päeva, kus kohale tuli väga palju hoolivaid inimesi ning ka mõned kiisud said oma uutesse kodudesse.


Erilisemad kojuminejad

🐾 Kassipoiss Ärni – pikad kuud ravimist ja tõsiseid nahaprobleeme ja allergiad, siiski leidus kodu, kes oli valmis teda edasi ravima ja pakkuma talle hoolt ja armastust.

🐾 Kuninganna Ronja kassitoast – kõige erilisem koju mineja aprillis. Ronja lugu on äärmiselt kurb. Aastaid tagasi arstil läks tema narkoosiga asjad valesti ja peale seda muutus tema käitumine kardinaalselt. Paikassist sai kuri ettearvamatu kiisu. Tema omanik kahjuks lahkus siit ilmast ning seetõttu sattuski ta meie hoole alla. Aastake hoolt ja kannatust ning pailimiidiga kuninganna võitis ühe pere südame ja koju ta läkski.

🐾 Antonius – erinevatel põhjustel 4 korda kodu vahetanud Antonius leidis lõpuks oma inimese, kes teda kunagi ei reeda.

🐾 Öö-Piraat kassitoast – väga isepäine ja meeletu energiatasemega riiukukk, kes võitis ühe pere südame ja läks Võrru elama, kus on oma maja ja tegevusi jätkub.

🐾 Klaara kassitoast – mitmed kuud tagasi koos poegadega päästetud tige mamma. Pojad leidsid oma kodu ja Klaara lõpetas kassitoas. Algul vaid tuld pursanud kassist sai tore paikass ja leidis ka lõpuks oma kodu.

🐾 Kassitoa kuninganna nr. 2 Tessa – teiste kasside suhtes väga vaenulik Tessa pääses kassitoast ja suundus oma koju, kus saab üksiku kassi elu nautida.

🐾 Owel kassitoast – taaskord üks kõige erilisem kass kes koju läks. Arvasime, et temal ei ole kodulootust ka lähima aasta jooksul, oma argliku iseloomu tõttu. Siiski leidus pere kes olid Owelist koheselt võlutud ja olid valmis kõigeks, et see kiisu nende omaks saaks.

🐾 Kessu-Ly ja Sessu-Ly – pikalt meie hoiukodus oma kodu oodanud õekesed ning nüüd lõpuks nad selle ka leidsid.

Erilised tänusõnad:

🐾 Pistoria pagariäri toetab endiselt meie vabatahtlike kassitoas maitsvate saiakestega.

🐾 Meelika Koitjärv, kes tellis läbi oma firma meile kassituppa pvc, et saaksime terve suure ruumi ära katta.

🐾 Joogastuudio Roheline Ingel, kes tegi meie avatud uste päevale kassitoas 3 imemaitsvat võileivatorti ning samuti annetab enda teenuseid ja tooteid meie oksjonile.

TÄNAME SIND, KES SA TEGID ÜLEKANDE VÕI HELISTASID ANNETUSTELEFONILE, ANNETASID HEATEGEVUSLIKELE OKSJONITELE ESEMEID VÕI TEGID SEALT OSTU – SUURIMAD TÄNUD SULLE, IMELINE HEATEGIJA! Märkimisväärselt suure panuse rahalise annetuse näol andsid:

Maire E, Irene R, Merike K, Mingelston OÜ, Ilona P, Marina L, Mari-Liis M, Kaia L, Ingrid R, Benyta S, Liis K, Marta Õ, Jana K, Iris M, Sander P, Eva V, Ervin S, Aleksander M, Eva-Liisa P.


Täname väga kõiki annetajaid, kes meile toeks on! Ilma teieta ei saaks me neid imesid korda saata.


Annetada saab:

MTÜ CATS HELP

SWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

LHV: EE767700771005347958

900 0001 – kõne hind 10€


Soovime meie Cats Help MTÜ vabatahtlike poolt teile kõigile imeilusat mai kuud ning rõõmurohket emadepäeva!


17 views

Recent Posts

See All
bottom of page