AITA MEIL KIISUD TERVEKS RAVIDA
top of page

AITA MEIL KIISUD TERVEKS RAVIDA

Varjupaika hüljatud põiekividega Britlane või kliinikusse igavesse unne panemiseks toodud noor kassipoiss. Kellele kingime elu ja kellele mitte❓️


Kiisude arved saavad olema ca 3000 eur. Kas päästame või laseme minna nii, nagu omanikud tahtsid?


Just sellise valiku ees me hetkel oleme, sest mõlema päästmiseks ei jätku enam raha.😿


Saame aeg-ajalt “heatahtlikke” kommentaare, et ei ole mõtet kõiki neid katkisi kasse elule turgutada. Nüüd olemegi selle valiku ees, sest ees ootavad kulutused käivad üle jõu.


Aidata saad kas püsi- või ühekordse annetusena:


👉 Kohtla-Järve varjupaika omanike poolt hüljatud verd pissiv britlane. Varjupaik palus meie abi. Kiisu on Haabersti loomakliinikus, põies kaks kivi. Vajab ravi, tilgutit ning operatsiooni. Maksumus ca 1500 eur.

👉 Kivivõli Vetdok loomakliinikusse igavesele unele panemiseks viidud 1,4 aastane imeilus punane kassipoiss.

Täpselt sama. Pissib verd, neerud juba saanud kahjustada. Samas mitte krooniline vaid akuutne neerukahjustus, mida on võimalik vedelikteraapiaga veel tagasi pöörata. Vajab samuti operatsiooni ning hind ilmselt ka Haabersti loomakliiniku hinnangul ca 1500 eur.

👉 Täpi “i”-le lisavad 6 kassipoega, kelle osas palus abi Kiviõli uus MTÜ. Kiviõlis on nüüd ka väike varjupaik kiisudele, aga alla aasta tegutsenud MTÜ-l pole veel piisavalt ressursse, et kõiki hädalisi aidata.

Nende hoole alla tuli emakass 6 pojaga, kes hakkasid ootamatult kaalust alla võtma ja oksendama ehk sattusid eluohtlikku olukorda.

😿Kohalikud kliinikud jäid beebide ravimisel hätta. Kõik kulmineerus laupäeva õhtul nii et 4 kassipoega kihutas Loomade Kiirabisse ning 2 Petcity Rannamõisa kiirabisse. Lubasime Mustamäe loomade kiirabi kuludega aidata, kuna seal tuleb arve tasuda koheselt, kuid ei osanud oodata, et 4 kassipoja elu päästmise hind on 2500 eur 🙀

Jah, me maksime selle arve ära, aga see oli meie viimane raha.😿

Selle eest pidime me maksma ära juba pikalt võlas olnud kassitoitude arved ja osa ootavatest partner kliinikute arvetest, mis nüüd teadmata ajaks tasumata jäävad.

Ütlus, et iga elu on väärt päästmist, ei kehti enam kahjuks, kui tasumist ootab tähtaja ületanud arveid üle 26 000 euro ja ainuüksi kahe kassi päästmise eest on vaja anda kinnitus lisanduvale 3000 eurole. 💔

Palun-palun tulge meile appi!🙏

Me ei taha teha valikut, keda jätta ellu ja keda mitte.







17 views
bottom of page