TOM
top of page

TOM

Updated: Sep 15, 2021

TOMI, UUE NIMEGA MICKIE KODU UUDISED


"Tahtsin teiega jagada, kuidas meil Tomiga läheb. Panime ise tegelikult Tomi uueks nimeks Mickie, et sobiks meie teise kassi Jackiega Jackie võtsime teie MTÜ-st umbes aasta aega tagasi. Tema on ülimalt inimeste kiisu ja kavalpea. Ükshetk tundsime, et tal oleks sõpra vaja ja võtsime Mickie (Tom). Olime ise algul väga murelikud, kuidas Jackie teisele kassile reageerib ja kartsime, et äkki nad ei sobigi omavahel ja palju muid muresi. Reaalsus oli hoopis teistsugune. Kui Mickie tõime siis oli ta alguses meie toas aga juba öösel hakkasid kaks kassi läbi ukse jutustama. Jackie jaoks oli uus olukord. Tavaliselt on tema jaoks kõik uksed valla, sest ta oskab ise uksi avada. Lasime siis neil üksteist nuusutada ja uudistada, sest nende jutustamine läbi ukse poleks muidu lõppu näinud :D

Sõbralikult tutvusid ja nuusutasid ja juba järgmine päev lasime nad mängima. Nemad omavahel hullult hästi klapivad. Rallitavad toas ringi nagu oleks kaks Ott Tänakut meil.

Kui Mickie meile tuli siis meie inimeste eest oli ta alati peidus. Ta mahtus nii pisikestesse kohtadesse peitu, et me muudkui imestasime. Käisime temaga suhtlemas tema peidukohtade juures ja toiduga jooksime ka alguses nagu totud järgi. Kartsime, et äkki ta ei söö muidu.

Mingi hetk hakkas ta juba natuke rohkem ringi liikuma ja jätsime toidu sinna ruumi, kus on teise kassi toit.

Peidukohti hakkasime ka kinni panema ja jätsime ainult mõned kohad alles, kus meil endal hea lihtne leida teda aga samas saab tunda ennast seal turvaliselt kui soovib.

Umbed kuu aega on ta meil olnud ja edusammud on suured olnud. Enam ei jookse ta ruttu peitu, kui liigud samas ruumis temaga. Juba julgeb vaikselt tulla ise minu juurde näiteks uudistama. Üks hommik olin vannitoas ja üllatus oli suur kui ukse vahelt vaatas mind Mickie. Istusin siis põrandale maha, sirutasin käe välja ja suhtlesin temaga. Ta tuligi nuusutama minu kätt ja oii ma olin ise nii õnnelik selle üle, sest minu jaoks see suur samm.Olgugi, et ta ainult korraks nuusutas ja siis astus paar sammu tagasi.

Mickie on igatahes tubli olnud ja juba palju julgem. Me olime ise juba valmis selleks, et meil on varjudes elav kiisu, kes päikeseloojangul alles välja tuleb :D"


Suur, suur aitäh Sigrid, et avasid oma kodu ja südame arglikule kiisule ♥️





28 views

Recent Posts

See All

ROOSI

SÄDE

bottom of page