OTU
top of page

OTU

"Tere

Varsti on Otu juba aasta aega olnud oma kodus. Uue koduga harjumiseks läks Otul aega mõned päevad, kohanemisele aitas kindlasti kaasa meie teine kass Sassu, kellega nad algusest peale väga hästi läbi saavad.

Kui Otu ka minu ja minu elukaaslasega ära harjus, sai temast suur kaisutaja. Peaaegu alati, kui istume diivanil, siis tuleb Otu sülle (eriti, kui on peal veel fliistekk). Kui Otu süles ei ole, on ta kindlasti kuskil meie läheduses pikutamas.

Sügisel käisime Otuga loomaarstil, sest mulle tundus, et tema igemed on punetavaks läinud. Selgus, et tegemist oli algava igemepõletikuga ning näha oli ka hambakattu. Igemed saime terveks ravitud ning sügisest alates peseme iga päev Otu hambaid - sellega harjus ta üsna kiiresti.

Kuna Sassule õpetasime käpa andmise selgeks enne Otu võtmist, siis tahtsime seda ka Otule õpetada. Nüüd on käpa andmine ka Otul selge. Meie rutiiniks on kujunenud igaõhtune teretamine ja maiustamine :)

Otu lemmikud mänguasjad on pehmed põrkavad pallid, mida ta aeg-ajalt toob ka meile ja tahab, et neid talle viskaksime. Samuti meeldib talle ka mängida oma õe Sassuga.

Vahepeal kolisime ka üürikorterist päris oma korterisse. Siin on meil kinnine rõdu, mis mõlemale kassile väga meeldib. Tõstsime sinna ka ühe pesaga ronimispuu, kus nad saavad kevadist päikest nautida."




44 views

Recent Posts

See All

ROOSI

SÄDE

bottom of page