Tiffani - ~3-aastane kassineiu (Kassituba, Nõmme)
top of page

Tiffani - ~3-aastane kassineiu (Kassituba, Nõmme)

Updated: Apr 7

IMEILUS HARULDANE VIRSIKUKARVA KAUNITAR TAHAB KOJU! 💔🙏


Tiffani on imekaunis ja haruldane, sest punased kassid on tavaliselt isased. Tal on suured säravad meekarva silmad, armas roosa ninake ja õrnpunaka kasuka sees ilusad tumedamad siirud-viirud.


Tiffani elu algas Narva tänavatel. Oma lapsepõlvest ta suurt midagi ei mäleta - oli vaid üks suur ellujäämisvõitlus ning see oli hea päev, kui mingi toidupalukese kuskilt leidis. Siis aga juhtus midagi toredat - üks imeline naisterahvas ulatas Tiffani perekonnale abikäe ning päästis nad tänavalt. Ta võttis nad endale koju, ravis terveks, tegi muud vajalikud protseduurid ning kiisudel oli elu hea. Iga päev maitsev toit, pehme diivan ning paikäed. Hoiukodus saadi sõbraks ka teiste karvaste neljajalgsetega. Oli nii kasse kui koeri.


Ühel päeval aga juhtus nende hoiukodu perenaisega raske õnnetus. Õues oli libe jää ning ta kukkus. Kukkus väga õnnetult ning räägiti, et veedab pikka aega haiglas ning kui haiglast välja saab, peab uuesti kõndima õppima. 


Haiglast ei olnud perenaisel võimalik enam oma loomade eest hoolt kanda ning Tiffani koos kahe õe ja vennaga kolis meile kassituppa oma uut kodu ootama.


Kui algul me kaunitari mitu nädalat üldse ei näinud, sest ta peitis end vanni all, siis nüüd on neiu muutunud pisut julgemaks ning näitab ennast vahel ka inimestele. Teiste kassidega on suhted soojad.

Tule tutvu Tiffaniga meie kassitoas! 🏠


Tiffani võtab vastu ka hoiukodu pakkumisi. Kodustes tingimustes harjuvad kassid alati kiireminiinimesega, sest saavad rohkem tähelepanu.

Kui see võimalus kõnetab sind, siis palun täida meie hoiukodu ankeet! 🙏




Kui soovid päriskodu pakkuda, siis täida ära meie kodupakkuja ankeet ja me võtame Sinuga esimesel võimalusel ühendust 😻 Tiffani läheb koju Cats Help MTÜ loovutuslepingu ja loovutustasuga! 💕






Tiffani teekonda uude koju saab toetada annetades:


Link annetama:



Selgitus: Tiffani



900 0020 - kõne hind 5€

900 0001 - kõne hind 10€

900 0021 - kõne hind 25€


Tutvu ka meie heategevusliku müügi keskkondadega, kus saab ostes teha hea ja meile müügiks asju annetada.






444 views
bottom of page