top of page

Mini - ~1-aastane kassitüdruk (Kassituba, Nõmme)

TERE, MINA OLEN MINI JA OOTAN OMA PÄRISKODU!💕

Olen umbes ühe aastane kiisutüdruk ja soovin leida omale oma päris kodu. Ise kirjeldaksin ennast nii:


Olen pärit ühest kolooniast, hetkel võin väita, et naudin korraliku kodukassi elu päevast

päeva aina rohkem. Olen väikest kasvu - sealt ka minu nimi - aga krutskeid ja mänguisu on minus kahe suure kassi jagu. Mulle meeldib väga oma kantseldaja kõrval põõnata ja päeval aknast välja vaadata / aknalaual magada, või mänguasjadega mängida.😍


Kolm minu lemmikut asja siin maamunal:


• Üks pikk pai

• Konserv (kama kaks, mis maitsega)

• Piiksuhiirega mängimine 🐭


Kuna ma kasvasin üles koos teiste kassidega siis sobin ka uude kodusse nii üksi kui ka juba olemasoleva seltsilise juurde. Üleüldiselt mulle meeldivad kõik elusolendid - väikesed ja suured inimesed ja kassid - neid on lahe salaja jälgida ja eriti tore on nendega mängida.😻


Diivanit ei kraabi, oskan käia liivakastis ning olen steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud.


Tule tutvu Miniga meie kassitoas! 🏠


Mini võtab vastu ka hoiukodu pakkumisi. Kodustes tingimustes harjuvad kassid alati kiiremini, sest saavad rohkem üks-ühele aega inimesega harjumiseks.

Kui Sulle pakub selline variant huvi, siis palun täida meie hoiukodu ankeet!🙏
Kui sa sooviksid aga Minile päriskodu pakkuda, siis täida ära ankeet ja me võtame Sinuga esimesel võimalusel ühendust! 😊 Mini läheb koju Cats Help MTÜ loovutuslepingu ja loovutustasuga! 💕74 views
bottom of page