top of page

Miisu - ~1,5-aastane kassipreili (Tallinn)

IMEILUSA KASUKAGA SÕBRALIK KIISUPREILI OTSIB OMA PÄRIS KODU!💕


Miisu lugu...“Mind leidsid head päästjad südatalvel õuest, külmunud ning nälginuna. Kiiresti toimetati mind hoiukodusse. Ma ei oska öelda, miks minu eelmine pere mind ei tulnud otsima... ma olen ju nii tubli kass... Päästjad panid mulle nimeks „Kilpkonn“. Ilmselt minu erilise kasuka järgi. Aga tegelikult reageerin ma väga hästi nimele „Miisu“.🥰


Ma olen umbes 1,5 aastane, aga oma noore ea kohta väga rahulik. Mulle meeldib lihtsalt elu nautida. Minu tulevane pere võiks mind kindlasti lubada voodisse, sest see on minu lemmikuim paik maailmas! Palun luba mind ka öösel endale kaissu, sest see on päeva parim hetk, kui minu inimene lõpuks on oma päevased toimetused lõpetanud ja me saame koos ööunne heita!❤️


Ma olen väga sõbralik ja hea kass. Ma ei lõhu midagi, ei roni mööda mööblit. Mõnikord olen istunud aknalaual, aga ega ma sinnagi ei kipu, sest siis tulevad meelde rasked ajad üksinda õues. Kui minu inimene käib WC-s siis vahel ikka püüan ust lahti saada, et kontrollida, kas temaga on ikka kõik korras! Õnneks ma jälgi uksele jätnud ei ole. 😻


Mulle meeldivad ka teised loomad, aga pisikesed koerad on natuke liiga energilised ja vahel ehmatavad mind. Siis ma natuke sisisen, aga haiget neile ei tee! Hiljuti eemaldati mul kaks põletikulist kihva, aga sellest ei ole hullu, sest ma olen ikka täpselt sama armas, kui varem, ja saan elada ilma valuta. Kas leidub keegi, kes saab mulle pakkuda igavest kodu ning ei hülgaks enam mind... ma luban olla Sinu parim sõber oma elu päevade lõpuni.“🙏💕


Miisu on saanud kõik vajalikud protseduurid.


Kui sa tunned, et su kodust on puudu üks imearmas kiisuneiu, siis täida kodupakkuja küsimustik ja me võtame sinuga ühendust 😻Miisu läheb koju Cats Help MTÜ loovutuslepingu ja loovutustasuga! 💕
282 views

Recent Posts

See All
bottom of page