top of page

MATI-MÕMMI

"Mati-Mõmmi uudised!


Tegelikult tahtsin ka tänada Teid lepingu saatmise eest. Olen püüdnud välja selgitada Mati vanust (lihtsalt ka seda, et teada saada, millist kassitoitu talle anda täiskasvanutele või senioridele). Kuna kui me Mati Catshelp MTÜ-st sisse võtsime, siis öeldi meile, et ta on umbes 4 aastane (aga tal on hallid karvad ja ma mõtlesin, et ta peab olema vanem). Aga nüüd näen lepingust, et tema sünnipäev on 01.03.2017, mis tähendab, et ta on umbes 7+ aastane, mis on mõistlikum. Ma saan täiesti aru, et kassi vanust on väga raske kindlaks teha, kui ta on tänavalt võetud. Tema vanus ei ole minu jaoks tegelikult oluline, sest Mati sai meie pereliikmeks ja me armastame teda väga.

Samuti tahtsin Teile teada anda, et ta kohaneb oma uue koduga väga hästi ja jagada mõned asjad tema käitumise kohta (hakkasin ka ise googeldama ja õppisin palju kasside käitumise kohta, sest meie eelmine kass käitus teisiti). Mati armastab väga inimestega koos olla ja püüab alati kellegi sülle istuda. Samas on ta väga tagasihoidlik ja hästi käituv - ta ei kraabi midagi ega kedagi (ainult oma kraapimispuu) ja ta magab öö läbi ja ei häiri kedagi, vaid ootab hommikuni, et teda söödaks :). Olen märganud, et ta ei kräunu (ainult mõnikord, kui ta tahab süüa ja teeb seda väga vaikselt) - ma arvan, et mõned kassid lihtsalt ei kräunu ja see on normaalne. Üks huvitav asi, mida olen tema puhul märganud, kui ma voodis laman, siis ta tuleb minu juurde ja üritab mu pea või kaela peale lüüa, seal on vist soojem."
7 views

Recent Posts

See All

NÄSSU

OTT

Comments


bottom of page